Moisander verwacht kampioenschap

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 11 januari 2015 17:02 – Bron: De Telegraaf

1419928544

Niklas Moisander verwacht dat Ajax dit seizoen voor de vijfde keer op rij kampioen wordt. De Amsterdammers staan op dit moment vier punten achter op koploper PSV. Moisander verwacht dat Ajax die achterstand na de winterstop gaat overbruggen. ”Wij worden kampioen omdat we qua positiespel het beste team hebben en een hecht collectief vormen. Als het draait zijn we moeilijk te verslaan, terwijl er in deze ploeg ook nog eens heel veel rek zit”, laat hij optekenen in De Telegraaf.

Moisander kreeg deze winter ook te horen dat hij Ajax sowieso in januari niet mag verlaten. De Fin kan na dit seizoen transfervrij de deur uitlopen, maar de aanvoerder sluit een langer verblijf bij Ajax niet uit. ”Ik wil graag nog een keer een buitenlands avontuur aangaan en na het seizoen is het daar een mooi moment voor. Maar als Ajax met een serieuze, langdurige aanbieding komt, zal ik daarover nadenken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.