Moisander ziet Viergever graag naar Ajax komen

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 juni 2013 11:31 – Bron: Voetbal International

Nick Viergever stond vorig jaar in de belangstelling van Ajax, maar de Amsterdammers legden uiteindelijk ploeggenoot Niklas Moisander vast als vervanger van Jan Vertonghen. Met het vermoedelijke vertrek van Toby Alderweireld wordt er alweer gesproken over een mogelijke vervanger, en Viergever is naar eigen zeggen in beeld bij Ajax.

“Vorig jaar dacht ik helemaal nog niet aan een transfer”, zegt de verdediger van AZ in Voetbal International. “Ik ben wat uit beeld geraakt. Zo voelt het soms wel. Maar nu ben ik er ook meer mee bezig.” In de zomer van 2012 klopte Ajax aan bij AZ. “Ajax legde een goed bod neer bij AZ. Het was onbespreekbaar. Die interesse is er nog steeds, zeggen ze.”

Hij vervolgt: “Ik ben dus niet helemaal uit de picture, hoogstens sta ik wat verder op de achtergrond. Daarom is de kans groot dat ik na de vakantie eerst gewoon bij AZ aan de voorbereiding begin.” Hij heeft al contact gehad met Moisander. “Hij ziet me graag komen, dat weet ik. We vulden elkaar goed aan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.