Geschreven door Martijn Ruiter – Uitgave: 15 november 2010 15:27 – Bron: Telesport

Keje Molenaar gaat zich verkiesbaar stellen voor de Ledenraad. De oud-voetballer van Ajax gaat daarmee in op de vraag van Johan Cruijff, die vandaag aangaf meer ‘voetbal’ in het Amsterdamse bestuur te willen zien. “Ik denk dat het zo langzamerhand tijd wordt dat ik wat bij Ajax ga doen”, reageerde Molenaar vandaag. Bij Ajax worden op 14 december acht van de 24 zetels opnieuw verdeeld.

Naast de naam van Molenaar noemde Cruijff ook oud-voetballers Marc Overmars, Peter Boeve, Tscheu La Ling en Edo Ophof als mogelijke bestuurders. “Ik vind het niet normaal dat je in één jaar 23 miljoen euro verlies lijdt. Bovendien kun je niet roepen dat je de jeugd wil laten doorstromen als je daarna twaalf spelers aantrekt. Het financieel tekort hangt daarmee samen”, aldus Molenaar.

Naast de naam van Molenaar noemde Cruijff ook oud-voetballers Marc Overmars, Peter Boeve, Tscheu La Ling en Edo Ophof als mogelijke bestuurders. Tegenover AT5 liet Tscheu La Ling weten geen tijd te hebben voor een positie in de ledenraad. “Ik snap Cruijff wel. De club wordt al jaren geleid door passanten. Daardoor dreigt Ajax nu af te glijden naar de situatie waarin Feyenoord zit.” De voormalig flegmatieke aanvaller is te druk bezig met zijn Slowaakse club, AS Trenčín.  

quote: Suavimani

Leuk hoor, en ik sta echt wel achter het idee, maar kan iemand mij nou eens uitleggen wat precies de kwaliteiten van Molenaar zijn? Wat is zijn toegevoegde waarde? Waarom loopt Cruijff met hem weg?

Misschien dat Molenaar na zijn voetbalcarriere (oa bij Ajax) niet meer echt in de voetbalwereld heeft gestaan en advocaat is geworden. Maar hij is wel gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht, sport- en amusementsrecht.

Wat zijn ideëen en visie zijn, zijn ook niet echt bekend, maar ik denk dat hij wel een mening heeft en alleen eensgezindheid is ook niet goed.
Ik denk dat het wel een deskundige toevoeging kan zijn voor Ajax (zeker voor de ledenraad).

Jari Litmanen kan niet ten eerste niet want hij voetbalt zelf nog bij ene FC Lakni.
Hij sluit trouwens niet uit dat hij ooit nog eens bij Ajax zijn comeback maakt.
Maar op dit moment zit Jari er niet in.
Dennis,Gerald,Frank,Molenaar,Overmars,Boeve en Cruijff zijn een goed aantal mensen die hebben gevoetbald voor Ajax en een ras-Ajacied zijn.
Reageren op dit bericht