Muniesa hoorde nog niets van Ajax

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 20 mei 2013 13:48 – Bron: Spaanse media

FC Barcelona-verdediger Marc Muniesa weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De verdediger heeft een aflopend contract bij zijn huidige werkgever en deze wil de Spaanse club vooralsnog niet verlengen. Ajax zou wel oren hebben naar de 21-jarige verdediger, die vorig jaar zomer ook al op het lijstje van trainer Frank de Boer genoteerd stond. Muniesa hoorde echter nog niets van Ajax.

Vorig jaar zomer was er sprake van dat de Spanjaard misschien aan Ajax zou worden verhuurd, maar destijds gooide een zware knieblessure roet in het eten. Pas in februari maakte Muniesa voor het eerst speelminuten dit seizoen, in het tweede elftal van de Catalanen. De rest van het seizoen heeft hij zijn minuten voor Barcelona B gemaakt. “Ik heb ook gehoord dat Ajax interesse in mij heeft, maar ik heb nog niks van ze gehoord”.

Muniesa hoopt nog altijd op contractverlenging. “Maar dat is aan de mensen van de technische staf en de directie. Ik heb altijd gezegd dat ik voor Barcelona wil spelen, al van kleins af aan. En ik zal tot de laatste seconde mijn uiterste best blijven doen om hen te overtuigen”, aldus de verdediger. Met de vermeende interesse van Ajax kan hij op het moment nog weinig: “Ik blijf er rustig onder. Ik weet dat ik veel minuten kan maken als ik fit ben. Waar dan ook.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.