Muric schiet Jong Ajax langs Dordrecht

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 oktober 2015 00:34 – Bron: Ajaxinside.nl

1385635023

Jong Ajax heeft vrijdagavond gewonnen van FC Dordrecht. Op de Krommedijk werd Robert Muric de matchwinner. Hij maakte al na twaalf minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor de ploeg van Andries Ulderink is het pas de tweede overwinning in de Jupiler League dit seizoen na acht wedstrijden te hebben gespeeld.

“Dit resultaat geeft wel een boost”, zegt Ulderink. “Zowel de uitslag, maar vooral ook de manier waarop. We hebben er echt met zijn allen voor geknokt vanavond. We hadden het de hele wedstrijd behoorlijk lastig tegen het fysiek sterke Dordrecht. Ze speelden continu één tegen één waardoor veel onder druk stonden. We kwamen nauwelijks aan ons eigen Ajax-spel toe, maar hebben vanavond ook bewezen dat we op strijd kunnen winnen.”

Opstelling Jong Ajax:
Groothuizen; Lartey Sanniez, Owusu, Mirani, Warmerdam (75′ Meleg); Dankerlui, Clement (90′ Clement), El Mahdioui; Bakker, Hendriks en Muric (68′ El Azzouzi) .  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.