NAC hoopt op ex-Ajacied De Ridder

Geschreven door Lucas Vermeulen – Uitgave: 22 juni 2013 15:33 – Bron: Voetbal International

Daniel de Ridder keerde afgelopen seizoen terug naar Nederland om voor SC Heerenveen te gaan spelen. Bij de Friese club mag hij echter weer na één jaar vertrekken, nadat zijn contract eind juni afloopt. NAC Breda hoopt de 29-jarige aanvaller nu binnen te halen.

1366368193

”We nemen de aanbieding in beraad”, aldus zaakwaarnemer Joris Coppes tegenover Voetbal International. De geboren Amsterdammer komt voort uit de jeugdopleiding van Ajax. NAC hoopte zich eigenlijk te versterken met Edouard Duplan, maar de Fransman koos voor een langer verblijf bij FC Utrecht. Daarna kwam De Ridder in beeld. Hij speelde 30 competitiewedstrijden in Amsterdam, om vervolgens via Celta de Vigo, Birmingham City, Wigan Athletic, Hapoel Tel-Aviv en Grasshoppers bij Heerenveen uit te komen. Nu gaat de technische dribbelaar mogelijk dus naar NAC Breda.

De Ridder, die in 2006 en 2007 nog met Jong Oranje Europees kampioen werd, werd in de zomer van 2010 in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Uiteindelijk vond de transfer geen doorgang. De Ridder heeft eerder tegenover Ajaxinside.nl aangegeven altijd open te staan voor Ajax: “Er is maar een club waar ik echt fan van ben en dat is Ajax.”

 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.