Naci Unuvar

Naci Ünüvar: ‘Ik wil eerst bij Ajax slagen’

Naci Ünüvar is één van de meest talentvolle middenvelders in de jeugdopleiding van Ajax. De pas 15-jarige spelmaker speelt al een aantal jaar op een hoger niveau mee dan waar hij eigenlijk moet spelen met zijn leeftijd en debuteerde zelfs al in de UEFA Youth League. “Ik ben een van de zeven spelers van Onder 17 die op de Youth League-lijst staan. Thuis tegen AEK Athene maakte ik gelijk mijn debuut. Ik mocht twintig minuten voor tijd invallen. We wonnen met 6-0 en ik scoorde de laatste”, vertelt hij in PANNA.

Ünüvar vertelt dat hij graag op zijn zeventiende zou willen debuteren in het eerste elftal van Ajax, maar intussen loeren ook Europese topclubs op zijn handtekening. Toch hoeft Ajax in eerste instantie nog niet te vrezen voor een vroegtijdig vertrek van de aanvallende middenvelder. “Ik denk vooral aan het voetbal en niet aan contracten en zo. Of aan welke clubs interesse hebben. Dat laat ik aan mijn vader en neef over. Zelf wil ik gewoon eerst bij Ajax slagen. Daarna zou ik heel graag in het buitenland voetballen. Real Madrid is mijn favoriete club in het buitenland! Maar tegen Barça zeg ik ook geen nee hoor.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.