Kasper Dolberg

‘Napoli wil naast Younes ook Dolberg naar Italië halen’

In een eerder stadium werd Napoli nadrukkelijk in verband gebracht met Amin Younes, maar nu zouden de Italianen nog een doelwit bij Ajax hebben. De club hoopt op de komst van Kasper Dolberg.

Het is overigens niet de eerste keer dat Kasper Dolberg gelinkt wordt aan de ploeg uit Italië. Afgelopen zomer doken er ook al berichten op dat Napoli Dolberg over zou willen nemen van Ajax.

Napoli wil de komende maanden flink investeren. De club wil een buitenspeler toevoegen aan de selectie. De Corriere dello Sport schrijft dat er een keuze gemaakt zal worden tussen Gerard Deulofeu en Simone Verdi. Eerder stond ook Amin Younes op de nominatie, maar de onderhandelingen tussen beide ploegen verlopen moeizaam.

Het elftal van Maurizio Sarri wil naast een vleugelaanvaller een echte doelpuntenmaker toevoegen aan de selectie. Hierbij is de club uitgekomen bij Dolberg, die ook afgelopen zomer al gelinkt werd aan de ploeg uit Napels. Napoli hoopt komende zomer werk te maken van de transfer, zo meldt Corriere dello Sport.

Bron:
Corriere dello Sport

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student