Nemanja Gudelj: ‘De Boer heeft van ons alle vertrouwen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 augustus 2015 14:44 – Bron: FOX Sports

1439124264

Nemanja Gudelj keerde zondag met Ajax even terug bij de club die hij deze zomer verliet. Negentig minuten later kon hij met een 0-3 zege terugkeren naar Amsterdam. “Het was mooi om terug te zijn bij mijn oude club en iedereen weer terug te zien”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. De middenvelder maakte zelf de derde goal en juichte ingetogen. “Deze club heeft veel voor mij betekend. Ik was natuurlijk heel blij dat ik scoorde, maar ik wilde wel respect tonen.”

Ajax begint de competitie dus met een ruime zege en dat is een opluchting na de uitschakeling in de voorronde Champions League. Gudelj wilde het daar niet meer over hebben. “Ik ben iemand die vooruit kijkt. Het is zwaar gevallen, maar we moeten verder en ons focussen op competitie, KNVB Beker en Europa League.” De Serviër werd ook gevraagd naar hoe de spelers kijken naar het functioneren van Frank de Boer. “Hij is een hele goede trainer en geeft jongens vertrouwen. Van ons heeft hij ook alle vertrouwen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.