Nemanja Gudelj: ‘Dit was gewoon een kutavond’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 25 augustus 2016 10:41 – Bron: Ajax TV

1472114449

Nemanja Gudelj is niet te spreken over de wanvertoning van Ajax bij FK Rostov. “Dit was gewoon een kutavond”, aldus de Serviër na afloop van de 4-1 nederlaag in gesprek met Ajax TV. “We hebben van tevoren dingen afgesproken. Eén van die dingen was dat wij zouden laten zien dat wij de Champions League liever wilden bereiken dan de tegenstander. Dat is geen moment te zien geweest.”

“Het heeft er geen moment ingezeten. We hebben als ploeg met schijt in de broek gespeeld. Hoe het komt, weet ik niet. Ik denk dat wij vandaag op volwassenheid zijn afgetroefd. Zij zaten overal bovenop en wij speelden zonder lef, speelden te vaak de lange bal en dan ga je hun spelletje meespelen. Dan verlies je het tegen deze jongens. We speelden een beetje kinderachtig voetbal.”

Dat Ajax verliest, is tot daar aan toe voor Gudelj. “Het zure is dat je op deze manier verliest. Dat kan gewoon niet. Als je dan zo speelt als in de thuiswedstrijd tegen Rostov, dan zal je weinig mensen horen klagen denk ik. Maar dit mag niet gebeuren. We moeten elkaar als spelers nu in de ogen aankijken en eerlijk zeggen wat er beter moet. We moeten geen verstoppertje spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.