Nemanja Gudelj: ‘Er gaat zeker iets veranderen’

1439124444

Nemanja Gudelj kwam afgelopen zomer naar Ajax. Hij wist zich snel in de basiself te spelen en maakte samen met Joël Veltman de meeste speelminuten. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is maandag officieel begonnen en daar is Gudelj blij mee. Hij stond zelfs al eerder op het veld. “Ik ben vorige week teruggekomen en heb me toen vrijwel meteen aangesloten bij Jong Ajax. Het kriebelde om weer op het veld te staan”, zegt hij op de clubsite van Ajax.

In de vakantieperiode heeft de middenvelder nagedacht over nieuwe doelen voor het komende seizoen. “Ik wil nog sneller in het seizoen een van de dragende speler zijn. Die lijn die ik heb ingezet moet ik proberen door te trekken. Daarnaast hoop ik net als vorig jaar weer alles te spelen. Een ander doel is meer scoren. Het liefst het dubbele van vorig seizoen: toen stond ik op vier, vijf goals, dus dat moeten er komend jaar acht tot tien zijn.”

Zijn eerste indruk over Peter Bosz is positief. “We hebben even kort gesproken. Nog niet over voetbal, meer over vakantie en hoe het gaat. Hij komt over als een heel aardige, nuchtere man. Er gaat zeker iets veranderen met zijn komst. Ik denk niet dat hij alles extreem op zijn kop gaat zetten, want het blijft Ajax en iedereen weet in grote lijnen wel hoe we spelen. Maar hij gaat zeker zijn accenten plaatsen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.