Nemanja Gudelj: ‘Gladiator, Troy en Suits’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 september 2016 11:24 – Bron: Ajax.nl

1472114449

Nemanja Gudelj speelt ruim een jaar voor Ajax en heeft zijn waarde op het veld bewezen. De middenvelder blogt dit jaar op Ajax.nl en geeft daarmee ook een klein kijkje in zijn privéleven. “Eén van mijn hobby’s is naar de bioscoop gaan. Ik heb een abonnement en ben er regelmatig te vinden. Het sfeertje vind ik erg leuk. Ik heb heel veel films gezien, maar Gladiator en Troy behoren wel tot mijn favorieten. Qua series vind ik Suits echt een topper. Ik wacht dan ook met smart op seizoen zes!”

De familie Gudelj is een échte sportfamilie. Zijn vader Nebojsa was ook profvoetballer, net als zijn broertje Dragi die in de jeugd van Ajax uitkomt. Maar er zitten niet alleen voetballers in de familie, want zijn zusje focust zich op een andere sport. “Ik houd van tennis. Mijn zusje van dertien is een talent. Vanwege haar jonge leeftijd is het lastig om te zeggen of ze de top gaat bereiken, maar ze timmert goed aan de weg”, aldus de trotse Ajacied.

De Serviër blikt ook terug op het spel van Ajax en zichzelf in de maand augustus. “Persoonlijk zit ik redelijk in mijn vel. Qua voetbal loopt het aardig. Ik heb aan het begin een aantal goede wedstrijden kunnen spelen en ook zondag bij Go Ahead-uit liep het lekker. Vanzelfsprekend was ik ook blij met mijn eerste goal van het seizoen. Daarnaast ben ik ook weer geselecteerd voor het Servische nationale team, dus dat zijn positieve dingen.”

“Met Ajax hebben we helaas een mindere seizoensstart achter de rug. We zijn stroef begonnen. Gelukkig hebben we ons in Deventer goed weten te herstellen. De opluchting was groot. Zeker omdat er nu een interlandperiode is aangebroken, was zo’n lekkere overwinning broodnodig. Anders hou je toch dat slechte gevoel over die mindere periode bij Ajax vast. Nu kunnen we positief vooruitkijken op de drukke periode die ons te wachten staat.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.