Nemanja Gudelj: ‘Mijn man, maar ik lag op de grond’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 september 2015 11:37 – Bron: Amsterdam FM

1440102403

Nemanja Gudelj liet zich donderdagavond tegen Celtic kloppen door Mikael Lustig die de 1-2 voor de Schotten binnen wist te koppen. Gudelj lag op dat moment al op de grond. “Of ik me dat doelpunt aanreken? Het is mijn man natuurlijk, maar ik lag op de grond. Op de grond kun je moeilijk een duel winnen”, stelt hij na afloop van de wedstrijd tegenover Amsterdam FM. “Mijn mannetje laat me struikelen. Ik zag niks en hij kopte hem binnen.”

De Serviër baalt enorm van het 2-2 gelijkspel. “Bij Ajax wil je elke wedstrijd winnen, zeker als je thuis speelt. Maar wij denken niet zo aan ‘moeten’ winnen. Maar we hebben kansen gehad om wel drie punten te pakken, dus dat mogen we onszelf wel aanrekenen. Wij moeten beseffen dat als we een wedstrijd op 95 procent spelen, we het heel moeilijk krijgen. Of dat nou tegen Excelsior is of tegen Celtic. Wij moeten honderd procent zijn.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.