David Neres

Neres: “Ik denk nu niet aan een vertrek bij Ajax”

Rond David Neres is het relatief stil. Volgens Voetbal International en De Telegraaf was er zeer serieuze belangstelling van een Duitse club (waarschijnlijk Dortmund), maar volgens de Braziliaanse Ajacied was daar niets van waar. De 21-jarige aanvaller wil, naar eigen zeggen, ook het volgende seizoen nog actief zijn in de Johan Cruijff Arena.

“Nee, er was niks concreets. Het waren alleen maar geruchten”, zegt Neres in gesprek met AT5. “Ik wil me nog ontwikkelen en het liefst in dit shirt een titel winnen. Ik denk nu niet aan een vertrek bij Ajax.”

Begin 2017 maakte Neres de transfer van Sao Paulo naar Ajax Het eerste half jaar mocht hij wennen. Het afgelopen seizoen had hij zich al duidelijk meer ontwikkeld in Amsterdam. “Ik heb een grote stap gemaakt in mijn leven. Ik weet dat het een grote stap was, maar hier stopt het niet. Ik kan nog van meer waarde zijn en heb ook nog geen titels gewonnen.”

Neres vind het zelf nog te vroeg voor weer een transfer, maar de ‘echte Ajacied’ Justin Kluivert dacht daar anders over. “Het is een goede speler, nog heel jong. Ik weet dat hij dit jaar veel beter kan worden. Het is een groot verlies, maar we hebben andere goede spelers. We gaan hem missen, maar het is niet anders”, aldus de jeugdinternational.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.