Neres: “Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen”

David Neres speelt, ondanks de vele transfergeruchten, nog steeds bij Ajax. Een bod van 33 miljoen euro van Borussia Dortmund op de 21-jarige Ajacied werd afgewezen door de Amsterdamse club. Het heeft geen enkele invloed gehad op de Braziliaanse jeugdinternational.

“Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken”, zegt Neres tegen De Telegraaf. “Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben.”

Neres heeft het zelfs zo goed naar zijn zin bij Ajax dat beide partijen tot een vernieuwde overeenkomst kwamen. Zijn contract loopt nu tot 2022. “Uit de aanbieding sprak veel waardering. En voor mij is het nieuwe contract een stimulans om zo door te gaan, zelfs nog harder te werken en nog beter te worden”, aldus de aanvaller.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.