Nick Viergever: ‘Ik moet nu mijn kans grijpen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 februari 2016 19:06 – Bron: De Telegraaf

Nick Viergever Ik Moet Nu Mijn Kans Grijpen

Nick Viergever had in de winterstop willen vertrekken bij Ajax, maar mocht niet weg van Frank de Boer. Achteraf blijkt dat voor beide partijen gunstig, want door de ernstige blessure van Jaïro Riedewald is Viergever nu basisspeler. “Ik moet nu mijn kans grijpen en denk dat ik daar redelijk goed mee ben begonnen”, aldus de centrumverdediger in De Telegraaf.

“Ik zat in een vervelende situatie, want je wilt in de weekenden toch lekker voetballen. Als die kans niet komt, is dat teleurstellend.” Viergever stond niet alleen. “We zaten met Mike van der Hoorn, Lasse Schöne, Ricardo van Rhijn, John Heitinga en Diederik Boer in hetzelfde schuitje, dus dan sleur je elkaar erdoorheen. Je moet wel verder. Dat heb ik gedaan door keihard te trainen. De blessure was lullig voor Jairo, maar zo werkt het nu eenmaal in het voetbal.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.