Nick Viergever

Nick Viergever: ‘Tweede helft was aanmodderen’

Nick Viergever is gematigd tevreden over de 1-4 zege van Ajax op ASV De Dijk. De aanvoerder vond het niet lastig om zich te motiveren tegen de tweedeklasser. “Je moet gewoon focus hebben. Een hoop andere spelers krijgen de kans en dat is een stimulans om zich te laten zien. De eerste helft hebben we het redelijk tot goed gedaan. We begonnen gretig, lieten de bal goed rondgaan en scoren een paar goede goals.”

Over de tweede helft is hij niet tevreden. “We komen goed de rust uit, toen scoorden we direct de vierde. Toen dacht ik dat we uit gingen lopen naar dubbele cijfers, maar daarna was het slecht. Het was aanmodderen. We gingen uit positie lopen, we liepen ook teveel met de bal. Dan scoren zij ook nog een keer, dat mag niet.” Al met al heeft Ajax wel het doel bereikt, en dat is de volgende ronde van de KNVB Beker. “Je moet die koker in, daar zijn we in geslaagd, dat is het belangrijkste.”

Tot slot reageerde hij nog op het feit dat hij na de zege op Feyenoord in een kroeg ‘kut kakkerlakken’ begon te zingen. Het werd gefilmd en ging social media rond. “Ja, dat is stom. Een momentje van stomheid, we hebben sorry gezegd en daar wil ik het bij laten”, besluit hij tegenover FOX Sports.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.