Nick Viergever: ‘We wonnen geen duels’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 15 december 2016 20:34 – Bron: FOX Sports

1481830455

Nick Viergever baalt enorm van de uitschakeling in de KNVB Beker tegen SC Cambuur. “Een schande, er is geen ander woord toepasselijk”, aldus de gelegenheidsaanvoerder van Ajax in gesprek met FOX Sports. “In de eerste helft klappen zij er bovenop. Wij speelden in een laag tempo, wonnen de duels niet en kwamen niet tot kansen. In de tweede helft probeer je het beter te doen, scoor je de 2-1 en creëer je wat kansjes. Met alle respect voor Cambuur, maar van deze tegenstander mag je niet verliezen. We doen onszelf tekort vandaag.”

Ajax neemt het aanstaande zondag in eigen huis op tegen PSV. Na de nederlaag afgelopen zondag tegen FC Twente, is dit het tweede verlies op rij. Hoeveel invloed heeft dit resultaat op de wedstrijd tegen de Eindhovenaren? “De beker staat los van de competitie. Het zijn zes of zeven wedstrijden waarin je alles moet geven voor een prijs. Als we zo spelen tegen PSV, hebben we daar niks te zoeken. Maar ik denk dat iedereen automatisch scherp is tegen PSV. Alleen dat moet tegen dit soort tegenstanders ook.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.