Nicolai Boilesen: ‘Er was voldoende interesse’

Nicolai Boilesen Er Was Voldoende Interesse

Nicolai Boilesen is nog altijd Ajacied. De transfermarkt is in de meeste landen gesloten en dus is de kans op een vertrek de komende dagen erg klein. De Deen zal nog een aantal maanden op de blaren moeten zitten in Amsterdam, maar dat heeft hij liever dan een verkeerde club kiezen. “Ik ben pas 23 jaar en wil nadenken over de lange termijn en niet in paniek misschien de verkeerde keuze maken”, aldus Boilesen in gesprek met het Deense TV2.

“Ik wil niet specifiek op namen ingaan, maar er was voldoende interesse – en zelfs een financieel zeer aantrekkelijk aanbod. Maar het gaat me nu niet om geld, ik heb andere prioriteiten. Natuurlijk was ik graag naar de juiste club vertrokken, maar het gaat om mijn carrière en niet alleen om een snelle oplossing voor de komende maanden. Het seizoen in Nederland eindigt begin mei, dat is slechts drie maanden vanaf nu.” In de zomer is hij transfervrij. “Ik kan de perfecte club zoeken waar ik de juiste sportieve uitdagingen heb, en de beste mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.