Niet Raiola, maar Ajax is de geldwolf: “Omdat ze anders niet kunnen verdienen”

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Justin Kluivert, heeft gereageerd op de kritiek van algemeen directeur Edwin van der Sar. De Ajax-directeur vindt dat Raiola Justin Kluivert naar de uitgang duwt. De voormalige pizzabakker vindt uiteraard het tegenovergestelde.

“Het enige wat tot nu is gebeurd is, is dat Justin niet bijtekent. Dat wil tot niet zeggen dat hij weg wil. Nee, Ajax wil dat hij bijtekent, zodat ze geld kunnen vragen. Wie is hier de geldwolf?”, zegt Raiola tegen Quote. Het huidige contract van Kluivert loopt in 2019 af. “Dan heeft hij zijn contract toch gerespecteerd en is hij nog een jaar gebleven. Dat is toch wat iedereen zogenaamd wil?”, aldus de zaakwaarnemer.

“Of willen ze eigenlijk dat hij bijtekent zodat ze geld kunnen vragen? Want als ze willen dat hij blijft, daar hoeft hij tot niet voor bij te tekenen. Toch? Nee, Ajax wil verlengen om te cashen”, aldus Raiola die het hoogste salaris eist van Ajax. En twintig procent van de transferopbrengst. Twintig procent voor de nog maar net 19-jarige Kluivert en twintig procent voor zijn barmhartige begeleider (Raiola).

De Italiaan praat door: “Kijk de hele domme goegemeente heeft het erover dat ik hem naar de uitgang duw. Maar niet je contract verlengen wil niet zeggen dat je weggaat. Ajax wil dat omdat ze anders niet kunnen verdienen, maar soms kun je ook verdienen omdat je een beter elftal op de been brengt. De echte vraag is: waarom wil iedereen toch weg bij Ajax?”, zo besluit Raiola.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.