Noa Lang: ‘Realistisch om wekelijks te spelen’

Noa Lang steekt zijn ambities voor komend seizoen niet onder stoelen of banken. De buitenspeler gaat vol voor zijn kans in het eerste elftal van Ajax. “Ik wil wekelijks gaan spelen in Ajax 1”, zegt hij in gesprek met VTBL. “Ik acht de de kans heel reëel, het ligt volledig aan mezelf. Ik weet wat ik kan, de trainers weten dat en het is nu aan mij om te laten zien dat ik er klaar voor ben. Ik blijf bij Ajax en wil gaan voor mijn kans. Ik mag ook nergens heen gaan van de club.”

Lang is duidelijk niet bang voor de concurrentie en heeft ook de komt van Quincy Promes toegejuicht. “Zulke spelers maken je alleen maar beter. Iedereen wordt scherper op de trainingen en je gaat nog een tandje extra je best doen om echt te laten zien dat je moet spelen. Ik ben alleen maar blij dat hij is gehaald. Hij haalt de kwaliteit van het team omhoog en ik kan veel van hem leren, dus ik vind het alleen maar goed.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.