Noa Lang: ‘Zo’n basisdebuut is wel heel mooi’

Noa Lang was de grote man aan Ajax’ zijde tegen FC Twente. De buitenspeler maakte een hattrick en voorkwam daarmee puntenverlies bij de Tukkers.  “Een jongensdroom. Ik heb lang moeten wachten en geduld moeten hebben. Vandaag kreeg ik eindelijk de kans en als ik dan zo mijn basisdebuut maak, is het wel heel mooi”, aldus de talentvolle aanvaller in gesprek met FOX Sports.

Hij is ook kritisch op zijn eigen spel ondanks de drie doelpunten. “Ik vond dat ik niet sterk begon aan de wedstrijd en was ook betrokken bij de tweede tegentreffer. Het is dan dubbel zo lekker dat je voor rust de aansluiting maakt, want dat was goed voor het team en ook goed voor mezelf”, zo analyseert Lang na afloop die met kramp werd gewisseld.  “Ik heb al even niet meer negentig minuten gespeeld, dus na zeventig minuten kreeg ik kramp in beide kuiten.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.