Mitchell Dijks

Norwich laat Dijks terugkeren naar Ajax

Mitchell Dijks is komend seizoen weer contractspeler van Ajax. De linksback werd afgelopen seizoen verhuurd aan Norwich City. De Engelsen hadden een optie tot koop in het huurcontract opgenomen, maar zullen deze niet gaan lichten. De onderhandelingen liepen namelijk stuk. Dijks speelde vrijwel elke wedstrijd mee. Hij kwam tot vijftien optredens en begon altijd in de basis, maar miste drie duels wegens een schorsing. Hij scoorde één keer.

De vraag is of Dijks ook daadwerkelijk bij Ajax zal blijven. De Ajacied heeft nog een contract voor één seizoen in Amsterdam. Dat houdt normaal gesproken in dat hij moet verlengen of vertrekken. Peter Bosz gaf Nick Viergever, Jairo Riedewald en Daley Sinkgraven de voorkeur op de linksbackpositie. De vraag is momenteel echter of Bosz überhaupt hoofdtrainer van Ajax blijft. Mede daardoor is ook de toekomst van Dijks bij Ajax nog onzeker.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.