Abdelhak Nouri

Nouri staat niet open voor verhuurperiode

Abdelhak Nouri wil komend seizoen knokken voor zijn plek in de selectie van Ajax, dat zegt hij in gesprek met Voetbal International. De aanvallende middenvelder heeft geen trek in een verhuurperiode bij een andere Eredivisieclub om sneller ervaring op te doen op het hoogste niveau. “Mijn band met Ajax, met de club en de fans is zo sterk. Daarom is verhuren ook geen optie.”

Nouri zou het heel raar vinden om de clubkleuren van een ander team te verdedigen. “Het voelt niet prettig om in Nederland bij een andere club te spelen, tegen Ajax. Ik wil híér slagen”, aldus de talentvolle middenvelder. Nouri kwam afgelopen seizoen tot 15 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Daarin was hij eenmaal trefzeker in de bekerwedstrijd tegen Willem II. Daarnaast gaf hij drie assists, ook allemaal in het bekertoernooi. Bij Jong Ajax was hij met 10 goals en 11 assists één van de steunpilaren.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.