Noussair Mazraoui

Noussair Mazraoui: ‘Het is mij niet komen aanwaaien’

Noussair Mazraoui maakt vanaf heden officieel deel uit van het eerste elftal van Ajax. “Het is een mooie stap die ik heb gemaakt. Dit is niet de finishlijn, maar een stap dichterbij mijn doel”, aldus de middenvelder in gesprek met Ajax TV. “Het is mij niet zomaar komen aanwaaien, ik heb er hard voor moeten werken en dan is dit voor mij een mooie beloning.”

De 20-jarige Ajacied hoorde het nieuws niet van Erik ten Hag. “Ik kreeg een appje van Ziyech, die zei dat hij trots op mij was. Toen begreep ik het nog niet. Toen stuurde hij een afbeelding van Ajax.nl dat ik officieel bij de A-selectie was gehaald. Toen was ik wel blij.” Mazraoui zal niet enorm hoeven wennen aan zijn nieuwe status. “Ik voelde me al onderdeel van het team, omdat ik elke dag met ze trainde en wekelijks bij de wedstrijdselectie zat. Mijn volgende stap is om steeds meer minuten te maken en van daaruit mezelf in de basis te knokken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.