Ødegaard eist snel duidelijkheid: “Niet in situatie belanden als vorig seizoen”

Ajax-target Martin Ødegaard wil snel duidelijkheid over zijn toekomst. Vorig seizoen stroomde de aanvallende middenvelder erg laat in bij Vitesse Arnhem. De Noor wil voor het komende seizoen niet in dezelfde situatie verkeren. De international staat nog tot 2021 onder contract bij Real Madrid.

“Ik moet nog op vakantie, maar ik wil niet in dezelfde situatie belanden als vorig seizoen”, zegt Ødegaard tegen het Noorse VG. “Toen begon ik in de voorbereiding bij Real Madrid en duurde het lang voordat alles duidelijk werd. Dat was niet gunstig en dat wil ik ook niet meer.”

Het talent ziet zichzelf het volgende seizoen niet bij Real Madrid spelen. “Dus het wordt waarschijnlijk voor mij wat anders.” Verhuur lijkt dan ook het meest logische optie. Ajax en Bayer Leverkusen lijken de grootste kandidaten. “Ik heb er zelf nog niet zoveel over nagedacht en het maakt me ook niet veel uit. Het belangrijkste is dat je ergens terechtkomt waar je een kans hebt om te spelen en met een coach die in je gelooft.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.