“Ødegaard in beeld, Pavón en Álvarez niet eerste keuze, linksback prioriteit”

Mike Verweij, de Ajax-watcher van De Telegraaf, laat vanmiddag in de podcast van de ochtendkrant weten dat Ajax al druk bezig is met het komende seizoen. Zo zou de Amsterdamse club Martin Ødegaard toch als een interessante optie zien.

“Er is bij Ajax van alles aan de gang, er worden heel veel namen genoemd”, aldus Verweij. “Ødegaard werd heel lang als te slap bestempeld door Ajax, maar er is toch meer interesse. Hij is weer in beeld. Daarmee is niet gezegd dat ze hem daadwerkelijk gaan halen. Maar hij staat er een stuk beter op, omdat hij zich volgens Ajax goed ontwikkelt.”

FC Groningen-speler Ritsu Doan lijkt een gepasseerd station. “Daar heb ik niets over gehoord”, zegt de journalist. De berichten dat de Nederlandse recordkampioen Cristian Pavón en Edson Álvarez volgt kloppen wel. “Daar is mee gesproken door Henk Veldmate (hoofd scouting, red.). Maar wat nu het verhaal is: zij zijn niet de eerste keuzes. Ajax is vooral met een linksback bezig in Zuid-Amerika.”

Ajax zoekt een vervanger of stand-in voor Nico Tagliafico. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil de Argentijn niet laten gaan. “Die wilde niet bijtekenen. Maar hij heeft een contract tot 2022. Sommige jongens zijn toezeggingen gedaan.” Overmars heeft Tagliafico echter niet toegezegd. “Ik denk dat Ajax alles gaat proberen om alles bij elkaar te houden. Tagliafico wil weg, maar Ajax heeft de touwtjes in handen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.