Marc Overmars

Officieel: Ajax bindt Overmars tot 2024

Ajax zal het contract van de directeur voetbalzaken Marc Overmars verlengen tot en met 30 juni 2024, meldt de officiële site van de Amsterdamse club. De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV zal deze zaak bij de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders officieel bekrachtigen.

President-commissaris Leen Meijaard: “Marc Overmars liet ons weten sterk het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax. Hij weet dat wij erg tevreden zijn over zijn functioneren. Hij heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen die Ajax zowel sportief als financieel heeft doorgemaakt in de jaren waarin hij deel uitmaakt van de directie. En wij hebben er als RvC ook vertrouwen in dat de club met hem de komende jaren vervolgstappen kan maken.”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars: “Er zijn bij Ajax nog genoeg uitdagingen en ik heb het hier naar mijn zin. We maken stappen met zowel de jeugdopleiding als met het eerste elftal. Sportief gezien willen we nog veel laten zien. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat het prettig werken is met de mensen om mij heen. Daar haal ik plezier en voldoening uit.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.