OFFICIEEL: Ajax contracteert Cassierra

1465806412

Ajax heeft haar eerste versterking voor het nieuwe voetbalseizoen binnen. Zoals reeds aangekondigd heeft Mateo Cassierra een contract ondertekend dat hem voor vijf seizoenen aan de Amsterdammers heeft verbonden. De Colombiaan komt voor zo’n 5,7 miljoen euro over van Deportivo Cali. Daar was hij dit seizoen vijf keer trefzeker in 22 duels. Bij Deportivo Cali stond hij echter ook regelmatig op de flanken en achter de spits. Toch ziet Ajax in hem wel een nummer negen.

“Dit is een droom die uitkomt”, reageert Cassierra op de officiële website van Ajax. “Ik ben erg blij om hier te zijn. Ik ken veel grote namen uit het verleden: Johan Cruijff, Marco van Basten en Luis Suarez. Ajax heeft een prachtige historie. Fantastisch dat ik het Ajax-shirt mag gaan dragen”, aldus de 19-jarige centrumspits. Cassierra staat te boek als groot talent en moet de strijd aangaan met onder andere Arek Milik, Richairo Zivkovic en Kasper Dolberg.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.