[OFFICIEEL] Ajax contracteert doelman Scherpen

Kjell Scherpen is Ajacied. De doelman komt deze zomer over van FC Emmen. Zijn komst stond al langer vast, maar is nu ook officieel bekend gemaakt door Ajax. Scherpen heeft een contract getekend dat hem voor vier jaar aan Ajax heeft verbonden tot medio 2023. Er was al een hoop commotie rond de komst van de keeper die zich in het verleden op social media meermaals negatief uitliet over Ajax tot onvrede van de supporters. Dat heeft een transfer echter niet tegengehouden.

Marc Overmars is blij met de aanwinst. “Kjell is een heel groot talent en het is mooi dat hij voor Ajax heeft gekozen. We zijn erg tevreden met de recente contractverlenging van André Onana, maar we kijken natuurlijk ook naar de toekomst. Kjell wordt één van de vier keepers in de A-selectie en zal dus dagelijks met het eerste elftal op het trainingsveld staan. Hij is daarnaast nog jong genoeg om in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax wedstrijden te kunnen keepen”, aldus de directeur voetbalzaken.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.