[Officieel] Ajax huurt Ocampos van Sevilla

Lucas Ocampos is Ajacied! De 10-voudig Argentijns international heeft na een turbulente dag een handtekening gezet onder een huurcontract voor één seizoen. Ajax heeft daarin een optie tot koop bedongen waarmee hij definitief kan worden overgenomen van Sevilla.

Na het vertrek van Antony naar Manchester United wilde Alfred Schreuder er graag een directe versterking bij hebben. Nadat Ajax eerst zonder succes Hakim Ziyech benaderde voor terugkeer, schakelde het technisch duo Huntelaar-Hamstra door naar Ocampos die het rugnummer 11 overneemt van Antony.

Aanvankelijk wilden de Amsterdammers 28-jarige buitenspeler definitief overnemen voor 20 miljoen euro, maar de RvC vond dat bedrag te gortig. Ook toen Sevilla Ajax tegemoet kwam door de transfersom met 5 miljoen euro te verlagen was de RvC niet overtuigd, waardoor het tot een huurconstructie is gekomen.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.