Officieel: Ajax legt Antonucci vast

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 08 september 2015 14:11 – Bron: Ajax.nl

Ajax heeft Francesco Antonucci gecontracteerd. De komst van het Belgische toptalent hing al een tijdje in de lucht, maar de 16-jarige middenvelder zette dinsdag zijn handtekening onder een contract dat het hem voor drie jaar, tot medio 2018, aan Ajax verbindt. Antonucci is afkomstig uit de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Hij staat bekend als een van de grootste talenten van België.

Hoofd jeugdopleiding Wim Jonk is blij met het binnenhalen van de Belg. ”,,Francesco is een creatieve middenvelder die heel makkelijk passeert en daardoor een overtal kan creëren. Hij verkiest Ajax boven de gerenommeerde opleiding van Anderlecht en dat is een mooi compliment voor onze club, maar ook voor onze scouting die dit talent wist aan te trekken.”

Ook de jeugdspeler zelf is blij dat hij Ajacied is. ”Ik ben heel blij om hier te mogen gaan spelen. Ajax is een club met een mooie historie. Bovendien heb ik hier veel perspectieven. De individuele aandacht die je hier krijgt van professionele coaches geeft veel vertrouwen. Ik hoop snel in het eerste van Ajax te mogen debuteren en mooie prijzen te winnen met de club.’  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.