[OFFICIEEL] Ajax maakt komst Tahirovic bekend

Benjamin Tahirović komt definitief naar Ajax, zo meldt de club op haar officiële website. De Amsterdammers hebben een akkoord bereikt over de overstap van de middenvelder van AS Roma naar Ajax. Enkel de medische keuring kan nog in de weg staan voor de 20-jarige Zweed die zijn interlands voor Bosnië & Herzegovina speelt.

Sven Mislintat is heel blij dat Ajax na Branco van den Boomen wederom een versterking kan presenteren. “Benjamin is een sterke en balvaste middenvelder. Hij is een groot talent met een geweldige mentaliteit”, zo vertelt de technisch directeur over Tahirovic. “Over een paar dagen komt hij naar Amsterdam voor de medische keuring en om de contractuele zaken met ons af te ronden.”

Tahirovic staat pas sinds de winter van 2021 onder contract bij AS Roma. Daarvoor speelde hij voor het Zweedse Vaselunds IF. De 3-voudig Bosnisch international speelde slechts dertien officiële duels voor AS Roma. Hij wordt gehaald voor de positie van controlerende middenvelder.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.