[Officieel] Ajax versterkt zich met Antony

Antony Matheus dos Santos komt definitief naar Ajax. De Braziliaan maakt per 1 juli 2020 de overstap van São Paulo naar Amsterdam, zo bevestigt Ajax op haar clubsite. Met de transfer van de vleugelaanvaller is een bedrag van 15,75 miljoen euro gemoeid wat nog op kan lopen tot 21,5 miljoen euro door middel van bonussen. Antony is vastgelegd tot medio 2025.

De transfer van de Braziliaan hing al lange tijd in de lucht en is nu dus bevestigd tot tevredenheid van Marc Overmars die de deal rond wist te maken. “We moeten nog een aantal maanden geduld hebben voordat Antony hier kan beginnen, maar we hebben met hem een creatieve speler in huis gehaald die voorin op alle posities uit de voeten kan. Het staat vast dat ook komende zomer spelers van ons gaan vertrekken. Daar moeten we op vooruit lopen, dus is het mooi dat het gelukt is deze transfer af te ronden.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.