Edwin van der Sar

Officieel: Edwin van der Sar tekent bij tot 2025

Edwin van der Sar zal binnenkort zijn contract verlengen bij Ajax, meldt Ajax.nl. De algemeen directeur ziet dat de Amsterdamse club nog altijd groeiende is en de voormalige topkeeper zelf is nog altijd ambitieus.

Daarom gaat de Ajacied zijn contract verlengen tot 2025. “Ik heb de afgelopen tien jaar erg veel meegemaakt bij Ajax. In die jaren zijn we met de club gegroeid op vele vlakken. Het internationale aanzien is met name dankzij de prestaties van ons eerste elftal enorm toegenomen. Er zit een fantastische organisatie achter die dat mede mogelijk maakt. Ons doel is structureel onderdeel uitmaken van de internationale top.”

“Vanaf 2024 verandert de opzet van de Europese toernooien en wij willen jaarlijks meedoen aan de veranderde Champions League”, aldus Van der Sar. “Die reis is nog niet ten einde en ik wil daar graag mijn bijdrage aan blijven leveren. Ik werk dagelijks met enthousiaste collega’s die de lat ook steeds hoger willen leggen. Niet alleen bij het eerste elftal maar ook op kantoor, bij de jeugdopleiding en bij de Ajax Vrouwen.”

Van der Sar ziet dat Ajax populairder wordt onder de fans, in binnen- en buitenland. “Het stadion is altijd vol en de groei van de verkoop van de verschillende Ajax-shirts aan jong en oud in binnen- en buitenland is ongekend. We voelen uit en thuis veel support van onze fans. Genoeg redenen om de komende jaren mijn ziel en zaligheid te blijven inzetten voor de club.”

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.