OFFICIEEL: Fischer verruilt Ajax voor Middlesbrough

1359294062

Viktor Fischer heeft een akkoord bereikt met Middlesbrough en maakt per direct de overstap naar de Engelse promovendus. Eerder deze week kwamen beide clubs ook al een transfersom overeen. Ajax ontvangt zo’n vijf miljoen euro voor de Deen die Amsterdam na vijf jaar verlaat. Hij kwam in 2011 over van het Deense FC Midtjylland en speelde in totaal 111 officiële wedstrijden voor Ajax. Daarin wist de international 33 goals te maken en elf assists te geven. Als speler van het eerste elftal werd hij twee keer landskampioen en won de Johan Cruijff Schaal.

Middlesbrough heeft snel gehandeld om Fischer binnen te halen. Na het akkoord met Ajax, Fischer zelf en het doorstaan van de medische keuring is een overeenkomst voor drie jaar getekend. “Toen de promotie naar de Premier League een feit werd, is het snel gegaan”, vertelt zaakwaarnemer Steinar Dietz tegen Voetbal international. “Het is een ambitieuze club en Viktor is een ambitieuze speler. Ze zien hem echt als een directe versterking voor het eerste elftal.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.