De Toekomst

Officieel: Gerry Hamstra technisch manager Ajax

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Gerry Hamstra voor de functie van technisch manager, meldt Ajax.nl. De 50-jarige Hamstra tekende een contract tot en met 30 juni 2024.

De Groninger is aangetrokken om de directeur voetbalzaken Marc Overmars te ondersteunen. De manager zal zich vooral richten op het contracteren van talentvolle jeugdspelers (scouting) en de contractverlengingen van de spelers van Jong Ajax.

Hamstra werkte de afgelopen vijf jaar als technisch manager bij sc Heerenveen en was daarvoor onder meer zeven jaar hoofd jeugdopleiding bij Vitesse en in verschillende technische functies werkzaam bij FC Emmen en FC Groningen.

Gerry Hamstra: “Voor mij is dit een geweldige kans nadat ik bij Heerenveen ben vertrokken. Ik ga niet alleen nauw samenwerken met Marc Overmars maar ook met verschillende andere mensen op de Toekomst. Ajax is internationaal een grote naam waar het gaat om het ontwikkelen van talenten tot topspelers. Ik heb erg veel zin om een bijdrage te leveren aan de organisatie die daar verantwoordelijk voor is.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.