Klaas-Jan Huntelaar goal

Officieel: Huntelaar keert terug bij Ajax met rol in technische organisatie

Ajax heeft via Ajax.nl bekend gemaakt dat Klaas Jan Huntelaar wordt toegevoegd aan de technische organisatie bij de club. De voormalig topschutter heeft een handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2024.

De voormalige topscoorder zal per direct technisch manager Gerry Hamstra en trainer Erik ten Hag ondersteunen. De Ajacied, als voetballer actief in Amsterdam tussen 2006-2008 en 2017-2021, zal bovendien vanaf 1 juli dit jaar programma’s gaan volgen zodat hij zich beter kan ontwikkelen in zijn nieuwe rol buiten het veld.

Klaas Jan Huntelaar: “Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in dingen die buiten het veld gebeuren bij een club en ik wil mijn kennis daarin graag verbreden. Dat kan in het traject dat Ajax mij biedt. Ik ben blij dat ik weer terug ben en ben nieuwsgierig naar wat er de komende periode allemaal gaat gebeuren.”

De Raad van Commissarissen en de directie van Ajax zullen naast Huntelaar nog een nieuwe directeur voetbalzaken aanstellen als vervanger van Marc Overmars.

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.