Klaas-Jan Huntelaar goal

[OFFICIEEL] Huntelaar nog één jaar bij Ajax

Klaas Jan Huntelaar blijft definitief nog een jaar bij Ajax. De spits heeft zijn contract officieel verlengd tot medio 2019. Het was al langer bekend dat Huntelaar zou blijven, maar tot een officiële berichtgeving kwam het tot vandaag niet. “Ik ben blij dat het allemaal op papier is gekomen, dat vertrouwen was er wel dus ik kon rustig op vakantie gaan. Ik ben super tevreden. Voor mij stond al buiten kijf dat ik wilde blijven, en voor Ajax ook.”

Huntelaar heeft een duidelijk beeld voor ogen voor komend seizoen. “Het belangrijkste is dat we gaan presteren, daar wil ik mijn rol in nemen. Op het veld, maar ook buiten het veld sturing geven aan het elftal. We hebben een team dat gretig is, hard werkt en elke dag alles eruit probeert te halen. Dat moet resulteren in prijzen en daar moeten we voor knokken.” Huntelaar werd nog nooit kampioen met Ajax, maar dat is niet de reden voor zijn aanblijven. “Natuurlijk wil je die op je lijstje hebben staan, maar ik ben vooral gek op het spelletje en zolang ik me goed voel blijf ik voetballen. We zien wel hoe lang het duurt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.