Klaas-Jan Huntelaar goal

Officieel: Huntelaar volgend seizoen ook Ajacied

Ajax legde niet alleen Noussair Mazraoui langer vast vandaag, maar ook Klaas-Jan Huntelaar heeft een nieuwe verbintenis getekend bij Ajax. Dat meldt Ajax.nl. De oude verbintenis van Huntelaar liep tot 30 juni 2019.

Het nieuwe contract heeft nu een looptijd tot en met 30 juni 2020. De 35-jarige spits debuteerde op 15 januari 2006 in de wedstrijd Ajax-NEC (1-1). De Ajacied kwam tot nu toe tot 201 officiële wedstrijden in Ajax 1. Daarin was hij goed voor 133 doelpunten.

“Klaas Jan is heel belangrijk voor ons”, zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Hij voegt veel toe aan deze selectie, onder meer omdat hij een enorme winnaarsmentaliteit heeft. Klaas Jan is in alles wat hij doet 100% prof en daar neemt hij de talenten in mee. Kijk daarnaast naar het aantal goals dat hij alweer heeft gemaakt, daarmee laat hij ook in wedstrijden zien veel waarde te hebben voor Ajax. Ik weet zeker dat hij dat in het de komende maanden en komend seizoen ook zal hebben, dus we zijn blij dat hij heeft verlengd.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.