Alfred Schreuder

[OFFICIEEL] Schreuder assistent-trainer Ten Hag

Alfred Schreuder is officieel aangesteld als assistent-trainer van Erik ten Hag, zo heeft Ajax op haar officiële website bekend gemaakt. Schreuder komt over van het Duitse Hoffenheim waar hij de rechterhand was van Julian Nagelsmann. Hij heeft, net als kersverse hoofdtrainer Ten Hag, een contract bij Ajax getekend tot medio 2020. “De kans om bij zo’n grote club in mijn eigen land te werken, wilde ik niet aan mij voorbij laten gaan.”

Schreuder is in Nederland vooral bekend als assistent- en hoofdtrainer van FC Twente. Zo fungeerde hij onder meer naast Michel Preud’homme en Steve McLaren waarmee hij de landstitel, Johan Cruijff Schaal en de KNVB Beker wist te winnen. Na één jaar hoofdtrainerschap bij de Tukkers, verkaste hij in 2015 naar Hoffenheim waar hij een gewaardeerd assistent was van Nagelsmann. Nu verruilt hij de Duitsers dus per direct voor Ajax.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.