Nicolas Tagliafico

[OFFICIEEL] Tagliafico tekent contract bij Ajax

Nicolás Tagliafico is officieel Ajacied. De Argentijn heeft een contract ondertekend dat hem tot medio 2022 aan de Amsterdamse club heeft verbonden. De linker vleugelverdediger komt over van Independiente waar hij de aanvoerder was. Ook speelde de 25-jarige verdediger één interland voor het Argentijnse nationale elftal.

“Het is een club met grote historie. Dat heeft mij verleid om hier te komen spelen”, legt hij uit voor de camera’s van Ajax TV. “Je wilt altijd het beste en daarom koos ik voor Ajax. Gezien de rijke historie denk ik hier titels te kunnen winnen. Ik ben echt onder de indruk van de spelers die hier allemaal actief waren. Indrukwekkend.”

Tagliafico kreeg al een rondleiding door de Amsterdam ArenA en hij is onder de indruk van de voetbaltempel. “Ik vind het stadion erg mooi. Ik zie het al voor me hoe alle fans ons hier aanmoedigen. Dan moet het nog beter zijn. Ik kan niet wachten op dat moment!”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.