Andre Onana keeper

Onana: “Aan het eind gaat het om winnen en dat hebben we gedaan”

André Onana keepte gisteren tegen Benfica een goede partij. De doelman hield de nul en Ajax zorgde in de 92-ste minuut voor een grote ontlading bij spelers en fans door de 1-0 te scoren. Onana is uiteraard zeer content met het resultaat. Alhoewel er even de vrees was voor een schouderblessure bij de Kameroens international.

“Of ik nerveus was? Nee, geen enkel moment. Ik ben een belangrijke speler. Ik ben een van de jongens die nooit nerveus hoeft te worden. Ook als we niet scoren, moet ik de jongens vertrouwen geven”, zegt Onana tegen AT5. “Soms speel je beter, maar scoor je niet. Maar het maakt mij niet uit: aan het eind gaat het om winnen en dat hebben we gedaan.”

Onana vierde zijn eigen feestje na de goal van Mazraoui. “Soms weet ik niet eens meer wat ik doe. Zeker bij een goal in de laatste minuut”, aldus Onana die tijdens de wedstrijd ook even behandeld moest worden aan zijn schouder. “Ik moet er wel op blijven letten, want ik heb er eerder last van gehad. Nee, geen zorgen hoor. Ik ben net een robot. Ik moet een beetje opknappen en dan kijken met de dokter hoe het gaat.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.