Andre Onana

Onana blij met De Ligt: ‘Ik vond hem heel goed’

Ajax won zondagmiddag met 1-4 in De Kuip. André Onana speelde een belangrijke rol met goede reddingen, waaronder het stoppen van een strafschop. De doelman genoot van de Klassieker.  “De sfeer, de druk. Ik hou daar wel van. We zouden wat mij betreft elke week in de De Kuip mogen spelen”, aldus Onana in gesprek met AT5. “Bang voor de vijandige sfeer was ik niet. Ik denk niet aan de supporters achter me en concentreer me op m’n werk.”

Ajax was de betere ploeg, maar kende ook een moeilijke periode van een klein kwartier. “Vooral na de 1-1. Maar toen bleven we geconcentreerd en maakten we drie goals. Na de 1-2 wist ik eigenlijk al dat het voorbij was, toen begon ik m’n jongens te feliciteren.” Ondanks dat Matthijs de Ligt in de fout ging voorafgaand aan de gelijkmaker, krijgt hij complimenten van Onana. “Ik vond hem heel goed, ondanks het foutje wat die penalty veroorzaakte. Maar dat is voetbal. Hij is jong, hij heeft het fantastisch gedaan. Eén op één spelen tegen Jörgensen is niet makkelijk.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.