Andre Onana keeper

Onana niet bezig met vertrek: “Beste om hier te blijven en te groeien”

André Onana was de uitblinker bij Ajax tijdens het Champions League duel tegen Bayern München. De 22-jarige keeper denkt vooralsnog niet aan een vertrek bij Ajax, want Onana vindt dat hij zich nog steeds moet ontwikkelen in Amsterdam.

“Ik ben nog altijd speler van Ajax. Ik wil het beste voor mezelf en het beste is om hier te blijven en om te groeien terwijl we onze wedstrijden blijven winnen. Dat is hetgeen ik moet doen en voor de toekomst zullen we wel zien of ik Ajax moet verlaten voor Barcelona of een andere club”, zegt de Ajacied in gesprek met Omasports.

Na afloop van het duel tegen Bayern sprak Onana met zijn tegenstander en collega-doelman Manuel Neuer: “Ik ben nog altijd jong en heb veel te leren en te verbeteren. Ik was gewoon even met Neuer aan het praten. Ik denk dat hij degene is die ik moet volgen. Hij is erg groot en ik ben erg trots dat ik tegen hem heb mogen spelen. Ik heb mijn best gedaan en daar ben ik blij mee. Neuer was positief over mij en gaf mij enkele adviezen”, aldus Onana.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.