Andre Onana keeper

Onana sluit transfer niet uit, maar “Ik blijf met alle plezier in Amsterdam”

André Onana liet in april van dit jaar nog weten te willen vertrekken bij Ajax. Toch is de eerste doelman van de Amsterdamse club niet bezig met een transfer. De 22-jarige Ajacied blijft hoogstwaarschijnlijk bij de recordkampioen, maar toch sluit de Kameroener een vertrek niet helemaal uit.

“In de voetballerij zeggen sommige spelers vandaag dat ze zeker blijven en vertrekken ze morgen toch”, legt Onana uit tegen De Telegraaf. “Ik wil geen verwachtingen wekken. Het enige dat ik weet, is dat ik een contract heb tot 2021 en ik heel gelukkig ben bij Ajax.”

Het behalen van Europees voetbal is een belangrijke factor in dit geluk. “We hebben ons al voor de groepsfase van de Europa League geplaatst en hopen de Champions League in te gaan. Ik blijf met alle plezier in Amsterdam”, aldus Onana, die het vorig seizoen erg moeilijk had. “We speelden de Europa League-finale in mei en drie maanden later wisten we ons niet eens voor dat toernooi te plaatsen. De weken duurden lang”, aldus de international.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.