Andre Onana keeper

Update: Onana speelt tegen Valencia, Promes nog geblesseerd

André Onana kan dinsdagavond mogelijk niet actie komen tijdens het cruciale Champions League duel tegen Valencia. De doelman raakte dit weekend tijdens de training geblesseerd aan zijn hamstring. Over de ernst van de blessure is niks bekend, maar De Telegraaf meldt dat het om ‘een race tegen de klok’ gaat.

Mocht Onana niet kunnen keepen, dan zal normaliter Bruno Varela onder de lat staan. De Portugees keepte nog geen enkel officieel duel voor Ajax, maar wel tijdens oefenwedstrijden. Het toeval wil dat bij Valencia ook een kans aanwezig is dat eerste doelman Jasper Cillessen ontbreekt. Hij werd dit weekend met een blessure gewisseld.

Update 15.30:

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft zojuist op de persconferentie gezegd dat Onana fit is voor het duel tegen Valencia. Quincy Promes is nog geblesseerd en mist de cruciale wedstrijd tegen de Spaanse club. Bij Valencia is de voormalige Ajax-keeper Jasper Cillissen niet van de partij.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.