Andre Onana keeper

Onana wil vertrekken: ‘Tijd om een stap te maken’

André Onana wil definitief vertrekken bij Ajax. De keeper werd deze week gelinkt aan terugkeer naar FC Barcelona en Marc Overmars sprak de hoop uit om Onana nog een jaar bij Ajax te kunnen houden, maar daar ziet de Kameroener zelf niks in. “Het waren vijf geweldige jaren hier. Maar nu is mijn tijd gekomen om een stap te maken”, zegt hij in Het Parool. “Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn ambities en de afspraken zijn duidelijk.”

Erik ten Hag weet ook dat de kans groot is dat Onana vertrekt. “Andre is heel belangrijk voor ons, we willen hem natuurlijk niet kwijt. Maar het klopt dat er vorig jaar afspraken zijn gemaakt. Over het ontwikkelingsplaatje en een eventuele stap als de juiste club en prijs voorbijkomt. Op dit moment is er naar mijn weten geen concrete aanbieding gedaan bij Ajax.” De zaakwaarnemer van Onana kan dat bevestigen. “Barcelona heeft nog geen officieel bod gedaan bij Ajax, maar hebben wel bij mij de verregaande interesse serieus kenbaar gemaakt.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.