Onana, Ziyech en Mazraoui bij Ajax-selectie voor Johan Cruijff Schaal

André Onana, Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui maken morgen (zaterdag) deel uit van de wedstrijdselectie als Ajax tegen PSV speelt om de Johan Cruijff Schaal. Het trio begon later aan de  voorbereiding vanwege deelname aan de Afrika Cup.

“Ze zijn gretig en hebben er weer zin in,” zei Ajax-trainer Erik ten Hag vandaag op de persconferentie. “Ze beseffen waar het om gaat en dat er al snel belangrijke wedstrijden aan komen, waarop ze zich goed willen prepareren.” David Neres en Nicolas Tagliafico waren deelnemers aan de Copa América en zijn daarom nog niet inzetbaar. Tagliafico is al aanwezig op de Ajax-training. Neres begin zondag weer in Amsterdam.

Ten Hag pakte vorig seizoen de dubbel; het kampioenschap en de beker. De coach zou er graag de triple van maken door de Johan Cruijff Schaal te pakken. “Ik heb hem nog nooit gewonnen. Ik zie het als een prijs, het is de opmaat voor het seizoen en daar moet je alles voor doen. Morgen is het stadion uitverkocht en dat zegt wel veel,” aldus Ten Hag, die nog steeds niet over zijn sterkste opstelling kan beschikken.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Persconferentie Ajax

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.