Ondanks komst Haller: “We willen nog altijd dolgraag door met Brobbey”

Brian Brobbey zei bijna drie maanden geleden dat “het zou goed komen” met een nieuw contract, maar nog steeds heeft de cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola geen krabbel gezet onder een verbintenis bij Ajax. De achttienjarige spits van Jong Ajax is aan het einde van het seizoen transfervrij.

Door de komst van Sébastien Haller naar Ajax lijkt die kans mogelijk nog kleiner geworden. ‘Met Brobbey zijn we al hele lange tijd bezig om te verlengen, maar het is tot op heden nog niet gelukt’, vertelt directeur voetbalzaken Marc Overmars  aan Ajax TV.

‘Het is zijn goed recht, want hij heeft een aflopend contract en dan is hij vrij om te praten met andere clubs. Mijn verantwoordelijkheid is dat er straks een spits van kwaliteit, waar we op hopen, aanwezig is. Daarvoor moet je keuzes maken. Je moet de keuzes snel naar voren halen en een klap geven op wat mogelijk is. We willen nog altijd dolgraag door met Brobbey’, besluit de Ajax-directeur.

Eerder gaven ‘Raiola-spelers’ als Mitchell Bakker en Justin Kluivert aan op zeker bij Ajax te tekenen. Een paar weken later weigerden ze dit toch. Klik hier voor het lijstje van Raiola.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.